BCAT start met TeleTraining & Challenges voor alle teams

Tijdens deze 2e lockdown lijkt iedereen een beetje vermoeider te raken. Het koude weer en donkere avonden en het feit dat we nu wekenlang onze favoriete sport niet kunnen uitoefenen draagt daartoe bij. Maar de club wil zich daar niet bij neerleggen en stak de koppen bijeen met de medische cel en de sportieve cel. Hier maken veel experts lichamelijke opvoeding deel van uit en zo werd een programma opgemaakt voor d komende 4 weken.  Dat start deze week met een relance plan dat 3 delen zal bevatten:

 

  • TeleTrainingen per leeftijdscategorie: We hebben voor alle calorieën specifieke oefeningen en we gaan 1 tot 2 maal per week afspreken voor een training via VideoCall.

 

  • Strava challenges: we hebben al deze groepen gehuisvest in Strava en zullen daar ook alle spelers uitdagen om een loop-of fiets challenge mee aan te gaan de komende weken.

 

  • Individuele challenges: Bart Boddin heeft 3 challenges per week uitgewerkt waarbij je hem mag proberen te evenaren. Dit gaat opgedeeld worden in 3 categorieën: balvaardigheid, oefeningen op doel en oefeningen met … een bezem.

 

We hopen uiteraard dat iedereen massaal zal deelnemen en daarom werd er ook een incentive aan gekoppeld. De speler die de challenges het best opvolgt in elke ploeg, krijgt een gratis T-shirt van de club. Het team dat collectief het best de challenges opvolgt krijgt allemaal een T-Shirt.

Vooral hopen we dat we binnenkort uiteraard opnieuw op het veld kunnen staan, maar de veiligheid primeert momenteel. We doen dus ondertussen een beroep op alle spelers én ouders om iedereen zo veel mogelijk te laten bewegen.

Be safe & fit!