Kevin Anneessens keert terug naar BCAT Heren A

Kevin Anneessens (1994) speelde bij BCAT al van 2013. In 6 seizoenen bij de Heren A ontbolsterde hij onder coaches Celine Fromholz en Toon Labbeke. Als spelverdeler werd hij al snel een grote meerwaarde als en bovendien was hij ook als jeugdcoach actief bij onze club.

Na vorig seizoen gaf Kevin te kennen dat hij wilde vertrekken en zijn kans wagen bij Geranimo Bornem (1e landelijke). Ook daar bewees hij zijn mannetje te staan en werkt hij momenteel een sterk seizoen af. Kevin bleef wel altijd ook actief als assistent coach bij de U16A ploeg samen met coach Tom Vrijders.

Volgend seizoen zal BCAT dus opnieuw op Kevin kunnen rekenen en de sportieve cel is zeer tevreden met deze terugkeer. Voorzitter Mark Bogaert: “De komst van Bart Samaey en de verlengde samenwerking met Toon Labbeke hadden een positieve impact op zijn beslissing om terug te keren. We zijn erg opgetogen over zijn beslissing want hij had ook opties bij andere clubs.” Ook coach Labbeke is tevreden: “Kevin en ik zijn vrienden en hij heeft een echte meerwaarde op en naast het veld voor de club en het team. Hij brengt snelheid en shotkracht bij. Allebei zijn we dus terug bij BCAT en kijken we uit naar volgend seizoen.”