Bestuur

Voorzitter: Mark Bogaert

Basketbal werd al met de paplepel meegegeven door vader Gust, stichtend lid van BC Asse in 1956. Na een actieve spelers-en jeugdcoaching carriere bij eveneens BC Asse was hij ook werkzaam bij beide clubs voor de fusie.

Vice-Voorzitter: Filip Rousseau

Filip is eveneens een rasechte clubman en heeft heel z’n carriere bij ons gespeeld. Momenteel zijn ook zijn beide zoons actief als speler en zet hij nu ook mee de lijnen uit naast het veld.

Secretaris: Gisele Van Zeghbroeck

Deze steunpilaar houdt de club al meer dan 10 jaar stevig in het organisatorisch zadel. Met zoon Stijn heeft ze ook een speler in het B-team waar ze wekelijks voor in de weer is.

Penningmeester: Fernand  Bouchez

Fernand nam, na het overlijden van Koen Thomas, de rol op van penningmeester en kan teren op een grote ervaring als financieel expert. Hij bewaakt elke uitgave nauwkeurig en zorgt ervoor dat alle cijfers kloppen.

Jeroen Van Der Kelen

Na een actieve carriere als jeugdspeler, zette Jeroen in 2008 zijn schouders onder het nieuwe project Basketbalschool. Enkele jaren later versterkte hij eveneens het bestuur waar hij een coördinerende rol opneemt bij verschillende events.

Walter Pocket

Walter heeft eveneens een zoon die actief is bij de jeugd en een dochter die al enkele jaren de basketschool begeleid. Walter heeft ook al jaren een vaste stek als ploegverantwoordelijke en was ook zeer actief betrokken bij alle activiteiten van de club. Als bedrijfsleider zal Walter ook de nodige visie, werking en organisatie mee ondersteunen van de club.

Ingrid Hugh

Ingrid is naast moeder van maar liefst 4 basket spelende zonen ook zeer geëngageerd in andere verenigingen. Zij volgt BCAT al jaren als ploegverantwoordelijke en is niet te beroerd om het bestuur af en toe op hun verantwoordelijkheden te wijzen, telkens op een constructieve manier. Ook op alle activiteiten steekt ze de handen uit de mouwen en dus was deze Assenaar de geknipte kandidate ook naast Gisele de vrouwelijke balans wat te versterken in ons bestuur.

Rigo Gielen

In 2017 nam Rigo afscheid van basket op hoger niveau bij onze Heren A. Hij is ook actief speler bij de Masters maar blesseerde zich recent aan de knie. Rigo maakt sinds vorig seizoen ook deel uit van de sportieve cel van BCAT, samen met Bart Boddin, Dennis Willegems en Stijn Ketter. Met 2 zonen en 1 dochter actief in de club spendeert deze Assenaar ook veel tijd op en naast een basketveld. Rigo zal vanuit zijn rol in de sportieve cel in het bestuur zetelen en waken over de sportieve lijn.

Koenraad De Peet

Met 3 spelende zonen in de club, heeft Koenraad een goeie vinger aan de pols in de de U10 en U12 reeksen. Hij was vroeger lang actief als speler van BC Asse en vader Roger was eveneens jarenlang bestuurslid. Jammer genoeg beëindigden blessures zijn spelerscarriere maar hij nam de afgelopen jaren al vaak een actieve rol op bij de vele activiteiten van onze club.

Erik Blokerije

Erik ‘MacGyver’ Blokerije vervoegde het bestuur enige tijd geleden toen zijn zoon Arno nog speelde. Zijn engagement is gebleven en hij is momenteel actief als materiaalmeester sinds 2014. Met hamers en beitels maakt Erik van elke klus een kunstwerk.


Ere-bestuursleden: John Vander Mijnsbrugge, Jean-Paul Delcourt, Eli De Raedemaeker