Zware blessure treft onze Heren A

Een zware blessure treft onze Heren A. Op de wedstrijd in en tegen Sprimont blesseerde Bas Apers zich aan de enkel. Hij ging voor een van zijn gekende blocks maar landde op een voet van een tegenstander. Ondanks het dragen van een brace was het snel duidelijk dat de enkel er erg aan toe was. De lokale MUG werd erbij geroepen om hulp te bieden waardoor de wedstrijd een uur later dan voorzien kon aanvangen. Bas werd overgebracht naar het lokale hospitaal waar hij werd behandeld. Onze kine Alexander was eveneens ter plaatse voor overleg met de dokters. Deze week zal verder onderzoek in Gasthuisberg Leuven duidelijkheid moeten geven over de exacte diagnose, maar die ziet er niet zo goed uit. Coach Tom klinkt aangeslagen: “Bas is een belangrijke pion in in ons collectief blok. Zijn winner mentaliteit is voor mij en het team cruciaal in dit seizoen van promotie waar we voor elk punt gaan moeten vechten. Dus niet alleen de speler maar ook die kenmerkende fighting spirit die hij in de ploeg jaagt gaan we waarschijnlijk een tijd moeten missen.” De hele club wenst Bas alvast een spoedig herstel.