BCAT verenigt weer met Basketrestaurant

Onze club zet elk seizoen in op 3 activiteiten, waarvan het Basketrestaurant de tweede was. Eerst was er het Sinterklaasontbijt en dat was een groot succes met meer dan 500 bestellingen op 1 ochtend.

Deze keer werden precies 608 hoofdschotels verorberd op deze 2023 editie van het BCAT BasketRestaurant. En daar zijn we als club heel blij mee. Na de gekende moeilijke jaren is het een uitdaging voor elke club om mensen terug samen te brengen: aan de bar, op een wedstrijd en op de activiteiten die noodzakelijk zijn voor het budget van de club elk jaar rond te krijgen.

Onze vorige editie waar we met een afhaal-pasta formule werkten werd minder gesmaakt en daar haalden we geen 400 schotels.

Maar nu werd de formule en locatie herzien en maakten we een nieuwe start. De vaste thuishaven van de Toverfluit in Asse werd ingeruild voor het gezellige parochiehuis van Ternat en het menu werd eveneens gewijzigd. Geen steaks of pasta meer maar een toegankelijke Vlaamse gerechtenformule genoot de voorkeur van ons organiserend team onder leiding van Jeroen Van Der Kelen. En dat bleek een voltreffer voor kinderen en volwassenen.

Ook de online reservaties waren een nieuwigheid en zorgden voor een goede spreiding en korte wachttijden. Want meer dan 600 mensen mobiliseren is geen evidentie vandaag de dag. Het toont de drive en motivatie van onze meer dan 500 leden. Uiteraard kan het nog altijd meer en beter en daar streven we als bestuur altijd naar. Maar het gevoel na dit weekend is een een van grote tevredenheid en fierheid. De kwaliteit en service van het nieuwe aanbod sloeg duidelijk aan en daar gaan we mee aan de slag om volgend jaar nog beter te doen.

We bedanken langs deze weg OPRECHT ALLE aanwezigen en in het bijzonder de tientallen helpers die het restaurant in goeie banen hebben geleid. Een club is de som van de leden die het kan verenigen en daar zijn we sterk in.

De volgende en laatste activiteit is de Taartenverkoop die we in mei plannen en waar we opnieuw op onze fantastische leden, familie en sympathisanten rekenen om onze club te helpen.