Eline Dubin neemt afscheid van Damesbasket

Eline Dubin neemt afscheid van damesbasket en speelde afgelopen weekend haar laatste wedstrijd bij de dames A van BC Asse Ternat. Ze hangt de schoenen aan de haak na een lange en mooie carriere bij verschillende clubs.

Ze speelde bij WiIlebroek, Londerzeel, Grimbergen en sinds 2017 bij BCAT. Zij en haar man Kris Dee lagen aan de basis van het dames A team dat toen werd opgestart. Ze promoveerden naar 2e landelijke en daar was Eline actief als een van de sleutelspeelsters. Afgelopen weekend werd gepast afscheid genomen van Eline en werd ze verrast door haar U10 team. Zij liepen op met geschenkjes en foto’s uit Eline haar basketverleden. Jammer genoeg werd de avond niet winnend afgesloten maar dat drukte de emoties niet op het einde.

Eline blijft binnen de club actief als jeugdcoach en vervoegde ook de sportieve cel van BCAT. Daarnaast zal ze ook de jeugdkampen mee coƶrdineren vanaf volgend seizoen.

Eline neemt vanaf nu bij ons plaats naast de lijnen en niet langer ertussen. Daar wenst heel de club haar veel succes mee.