Heren A nodigen hun fans uit

Onze Heren A nodigen hun fans uit op de laatste thuiswedstrijd van zaterdag 13 mei.

De spelers wilden graag iets terugdoen voor de vele fans die ze telkens mochten verwelkomen op hun uit- maar ook vooral thuismatchen. Regelmatig was het dit seizoen ‘vollen bak’ en dat is iets wat door coaches en spelers zeer geapprecieerd werd. Dus groeide het idee om iets terug te doen om hen samen te brengen voor de laatste thuismatch. Het start dus met een keurig verzorgde BBQ waar alle spelers van het A-team hun fans zullen bedienen van spijs en drank aan de ingang van de sportloods. Drankjes en BBQ kunnen geconsumeerd worden in de bar van de sportloods.

Start is voorzien vanaf 17 u 30 en het duurt tot 19 u 30 ongeveer. Daarna trekken ze richting kleedkamer waar de voorbereiding start van de laatste thuismatch tegen Royal 4 Brussels. Dat laatste duel willen we graag winnend afsluiten om erna er een groot feest van te maken. Traditie is dat we altijd de laatste thuismatch al feestend afsluiten in het cafetaria van de sporthal bij Geert en Nancy.

We hopen dus nog een laatste keer dit seizoen op jullie steun en opkomst.

Bestellen voor volwassenen kan via deze link: