BCAT steunt ‘Bewegen met Bart’

BCAT steunt ‘Bewegen met Bart’, het YouTube kanaal van Bart Boddin. Bart is als speler, coach en lid van de sportieve cel een van de steunpilaren van onze club. Omwille van een hardnekkige voetblessure hangen de basketschoenen even aan de haak maar zijn andere sportsloefkes zijn actiever dan ooit. Bart is samen met onze Heren A coach de oprichter van Reactief: een sportvereniging waarbij wekelijks een breed aanbod aan verschillende sporten wordt aangeboden. Reactief mikt op een doelgroep die zich niet wil focussen op 1 sport en wekelijks wil proeven van een nieuwe sport in een ongedwongen sociale context.

Naast zijn job als leerkracht Lichamelijke Opvoeding in Asse startte Bart eind 2022 ook nog een nieuw YouTube Kanaal op: Bewegen met Bart. Het heeft als doel om mensen op oudere leeftijd aan het bewegen te krijgen. “Mijn vader werd 70 en ik werkte een programma voor hem uit. Maar toen vatte ik het idee op om die kennis en content te delen op een eigen YouTube kanaal. Ik ben dagelijks met bewegen bezig maar merkte dat die doelgroep niet echt bediend werd met een Nederlandstalige begeleiding. Om die reden geloof ik erg in de het potentieel en probeer ik een maximaal aantal video’s met gevarieerde oefeningen op het kanaal te plaatsen.”

Het kanaal haalde al zonder veel promotie de kaap van 2000 abonnees maar het kreeg en duwtje in de rug toen onlangs ‘Iedereen Beroemd’ kwam aankloppen. Het wilde Vlaamse content creators een forum geven om hun kanaal te promoten, en dus kwamen ze ook bij Bart langs in Ternat.

Dus mobiliseer jullie ouders, grootouders en vrienden om deel uit te maken van het kanaal en ook iedereen aan het bewegen krijgen. Dat doen we tenslotte bij BCAT ook maar dan met een oranje bal.

Klik HIER om de reportage te zien.

Klik HIER om het YouTube kanaal te bezoeken